Nettverksgrupper

14.03.2022

Online: MANDAG 21. MARS 2022 KL. 18:00-20:00
Oslo: FREDAG 1. APRIL 2022 KL. 18:00-20:30

Sist høst hadde vi i Nfkut-styret et initiativ til å opprette nettverksgrupper. Vi kom nesten i gang med en gruppe i Oslo som skulle møtes fysisk, men det ble nødvendig å avlyse pga nye smittevern tiltak.

Denne gruppa ønsker nå å prøve igjen og foreslår å møtes 25. februar. Oppmøte vil være på Senter for relasjon og endring, Nobelsgate 16 A, 0268 Oslo, kl. 18.00 - 21.00.

Ta kontakt med Marielle for påmelding, innen 18. februar.
marielle@skapendekunstterapi.no


Det er mange av oss som ikke bor i Oslo og kan møtes fysisk der. Vi ønsker derfor å opprette et tilbud på Zoom og foreslår å møtes nå første gang på følgende dato, mandag 21. februar. Første møte vil blant annet kartlegge behovene videre via zoom måten å møtes på, samt hyppighet og ukedag. Vennligst send e-post til Åslaugs e-post på om du vil være med og hvilket klokkeslett som passer best, helst innen 14. februar, slik at du kan få en zoom lenke i god tid før møtet.

"Jeg håper at vi kan få til fruktbare nettverk der vi som driver med kunst-og uttrykksmetoder i arbeidet vårt kan dele utfordringer og impulser med hverandre og få påfyll. Jeg personlig har stor tro på møtepunkter for å motvirke isolasjonen vi så lett kan kjenne på i våre hverdager, og at vi blir sterkere ved å samle og styrke våre kompetanser!"
Åslaug, styremedlem